Omega širi prodajnu mrežu raznih proizvoda bijele tehnike, televitzora i drugih elektro uređaja, potrebnih svakom domaćinstvu. Najnoviji primjer je nedavno otvoreni Beko shop <omege d.d.,koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.

Posebna ponuda su Beko mašine za veš sa ProSmart Motorom, i dajemo 10 godina garanciju na motor mašine. Ovaj motor je 3 puta tiši i 50% ušteda energije. Pro Smart Inverter tehnologija pruža povećanu efikasnost i pouzdanost trošeći manje energije uz produženje životnog vijeka uređaja. Unikatna i patentirana kontrola balansa te kombinacija različitih pokreta osigurat će superiorno iskustvo.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike./Press Omega/

Vaš komentar na članak: