Dana 16.jula, otvoren je ekskluzivni Beko shop u Banovićima, ulica Božićka Banovića br.6, u novoizgrađenom tržnom centru u Banovićima, kod sportske dvorane.

Beko shop je otvrila firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.

“Mi smo u Banovićima prisutni od 2013 godine, ali smo odlučili da ovaj Beko shop renoviramo, odnosno nađemo lokaciju pristupačniju za naše kupce. Ovo je dakle, ekskluzivni Beko shop u Banovićima, koji je rađen po novim standardima Beko i novom konceptu izlaganja robe. Beko shop se prostire na površini od 160 m2 prodajnog prostora”, rekla je predstavnica Omege Jasmina Trumić.

Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 50.000 KM.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Ovaj shop nudi novi doživljaj kupovine kućanskih aparata.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Banovići za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman uz dodatni popust od 5% za gotovinsko plaćanje.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Banovići

Vaš komentar na članak: