Približava se veliki praznik Bajram pa su tim povodom u popularnom Bazaru zdravih slatkiša na Gradskom bulevaru u “Orahu” već pripremili ono što bi moglo obradovati mnoge za ovaj veliki dan. “Ako ne znate šta pokloniti dragim osobama za nastupajuće bajramske dane, idealni su pokloni u našoj trgovini, rahat lokum preko 7 vrsta, čokoladni orašasti proizvodi, mevludsko šerbe i još mnogo toga različitih ukusa”, poručuju iz Oraha.
ORAH je Bazar čaja, začina i zdravih slatkiša. Ova prodavnica na Bulevaru privukla je pažnju sugrađana, koji rado dolaze, jer znaju da mogu pronaći sve ono što im je potrebno. Merima Saburović kaže kako je radnja sve posjećenija i da je predstojeći praznik Bajram prava prilika za odabrati slatke poklone:

“Preporučila bi svima da navrate i sigurno će biti zadovoljni našim izborom i preporukama za slatke bajramske poklone. Imamo bogat izbor slastica, tanan halvu i ostalo, a za one koji su za slani program mogu se poslužiti našim lješnjacima, raznim sjemenkama bundi, pistacijama, kiki rikijem, bademom i još mnogo toga”.

Moglo bi se dugo nabrajati šta su sve pripremili za kupce u prodavnici Orah na Gradskom bulevaru, a to se može vidjeti i na Facebook stranici https://www.facebook.com/bazarorah

Vaš komentar na članak: