U srijedu, 24. maja u 11 sati svi građani i ljubitelji mesnih proizvoda će imati priliku prisustvovati svečanom otvorenju poslovnice IM Semić u Živinicama -Ulica Pašage Gogića b.b. u HM poslovnog objekta Aden.

Otvorenjem ove poslovnice stanovnicima Živinica je na raspolaganju širok asortiman domaćeg mesa i drugih proizvoda od mesa.

U poslovnice IM Semić naći će se na desetine vrsta proizvoda iz vlastite proizvodnje firme, svježe meso i raznovrsni suhomesnati proizvodi, kao što su suho meso, kullen, bosanski sudžuk…

Industrija mesa Semić izgradila je svoj imidž u Bosni i Hercegovini i šire, te postao veoma prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu proizvoda koje nude građanima širom naše zemlje. Ovo je prva poslovnica koju ćemo imati u Živinicama i vjerujemo da će ovim činom, otvaranja poslovnice u Ulici Pašage Gogića b.b. u poslovnom objektu HM Aden, imati razlog više za posjetu ovom dijelu grada.

IM Semić je prepoznatljiv po jednakom kvalitetu mesa i drugim proizvodima, a kako kažu trude se da svaka radnja ima čisto bosanski proizvod.

Koristeći najmoderniju tehnologiju i tradicionalne recepture IM Semić kreira prepoznatljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih kupaca. Proizvodnja ove kompanije se obavlja na najmodernijoj opremi poznatih svjetskih proizvođača opreme, tako da su njeni proizvodi uvijek svježi, provjereni, zdravi i kvalitetni.

Ovo za Živinice nije samo nova poslovnica, ovo su i nova radna mjesta za naše građane.
Ovom prilikom poziva sve naše sugrađane da se pridruže u srijedu, 24. maja od 11 sati na promociji, degustaciji i roštiljadi proizvoda./Z.V./

Vaš komentar na članak: