Centar za razvoj odnosa sa BiH – BIGMEV je osnovan 2010. godine u Istanbulu s ciljem razvoja ekonomskih, kulturoloških i naučnih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske s ciljem povećanja nivoa turskih investicija u Bosni i Hercegovini, povećanja obima trgovinske razmjene između Bosne i Hercegovine i Republike Turske, unapređenja odnosa bh. dijaspore sa domovinom, te ujedno dati svoj doprinos u razvoju Bosne i Hercegovine.

BIGMEV organizuje posjetu 9. Internacionalnom Sajmu stočarstva i opreme za stočarstvo – BURSA STOCKBREEDING AND EQUIPMENT FAIR” i 14. Međunarodnom sajmu poljoprivrede – BURSA AGRICULTURE 2016. te omogućava poslovno povezivanje i na taj način razvija poslovanje sa renomiranim turskim kompanijama.
Sajam se održava u periodu od 12.-16.10.2016 godine u Bursi i omogućava razmijenu iskustva i novih pristupa u oblasti industrije poljoprivrede i stočarstva. Posjetioci Sajma imat će priliku da vide:
• stočarstvo i oprema za stočarstvo
• poljoprivredna mehanizacija
• hortikultura, sadnice i sjeme
• staklenici, ekoloska poljoprivreda
• lozarstvo i proizvodnja vina
• mlijeko, mliječni proizvodi i sl.

Sajam mogu da posjete samo dva predstavnika jedne kompanije. Cijena posjete Sajmu za jednog učesnika iznosi 111,15 KM (sa PDV-om).

BIGMEV u saradnji sa TUYAP FERS poziva Vas da posjetite ovaj Sajam u periodu od 12.-14.10.2016.godine. Organizator Sajma pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulaznicu na Sajam i transfer od hotela do Sajma, transfer od aerodroma Kemal Ataturk u Istanbulu do hotela u Bursi. Učesnici će biti smješteni u elitnom i renomiranom hotelu sa 4* ili 5* zvijezdica. Posjetitelj ima obavezu da plati svoje putne troškove i izvrši rezervaciju aviokarte. Posjetioci koji dolaze avionom, obavezno je da lete preko aerodroma Kemal Ataturk. Nije dozvoljena posjeta djeci, kao i osobama koji nisu zaposlenici kompanije. Broj učesnika je ograničen.

BIGMEV poziva sve zainteresovane Kompanije da se prijave najkasnije do 26.09.2016. godine.
Za više informacija o BURSA AGRICULTURE 2016 posijetite web stranicu http://burtarim.com/ ili kontaktirajte BIGMEV za preuzimanje aplikacijskog formulara, brošure i programa Sajma./Odjeljenje za informisanje Vlade TK/

Vaš komentar na članak: