Poštovani,

Nekadašnji privredni gigant, danas simbol borbe i želje za proizvodnjom i plasmanom domaćih proizvoda na tržište naše domovine, tuzlanska fabrika deterdženata DITA Tuzla treba sve nas. Pokrenuta je facebook reklamna kampanja koja bi za cilj imala bolji plasman, prodaju i pozicioniranje proizvoda ove fabrike na tržište.

Obzirom da je LAFAT KOMERC doo Kalesija proizvodno preduzeće koje i samo svoje proizvode, odnosno kotlove STILMETAL također plasira na tržište BiH i EU, odlučili smo ovim ljudima i fabrici DITA Tuzla pokloniti vlastiti reklamni prostor. Radi se o ustupanju reklamnih površina (Billboard-a), na lokaciji petlja Šićki Bord, koja je ujedno i najprometnija i to na period od 60 dana. Osim toga uprava LAFAT KOMERC-a je odlučila da također svoj zakupljeni reklamni prostor na RTV SLON u obliku „video strana“ također ustupi fabrici DITA na period od 30 dana.

Ne želimo isticati finansijsku vrijednost naše kampanje, već samo ogromno zadovoljstvo i ponos u našim srcima, kao i potencijanu mogućnost da će naš primjer slijediti i ostala privredna društva, finansijske institucije, te će ovaj oblik podrške postati pozitivan trend umrežavanja naših proizvodnjih preduzeća.

S poštovanjem,

Eldin Brkić

Vaš komentar na članak: