Od kada je prije pet mjeseci otvorena firma Refresh inženjering doo kraj Adena u Živinicama, poslovi se postepeno povećavaju. Mladi i stručni kadar opredjelio se za biznis u djelatnosti inofrmatike, pa su za kratko vrijeme osvojili naklonost kupaca. Direktor Refresh inženjeringa Bilal Poljić zadovoljan je dosadašnjim učinkom, ali kaže mora i bolje:

“Okolnosti su takve da se danas mladi moraju sami snalaziti da bi pokrenuli neki biznis. Ja sam se sa svojim saradnicima opredjelio za ponudu informatičke opreme, kako nove, tako i polovne, a radimo i po narudžbama kupaca. Posebno želim naglasiti veoma dobru i povoljnu ponudu tonera, koju nudimo po najpovoljnijim cijenama”, ističe Poljić.

Refresh inženjering doo u svojoj ponudi ima širok izbor računara, laptopa, mobilnih telefona i navigacija, u ponud su i usluge servisa i održavanja informatičke opreme.

“Veoma je povoljna i ponuda video nadzora, alarmnih sistema i umrežavanja, što potencijalne kupce opredjeljuje da se obrate upravo nama, jer sve mogu završiti na jednom mejstu”, kaže nam informatičar Refersh inženjeringa Emir Hašimbegović./Š.G./

Za više informacije možete se obratiti na GSM: 062 839-506 i 061 655-853 ili e-mail: dzevadmahmutovic@hotmail.com

Na slici: Direktor Refresh inženjeringa Bilal Poljić

Vaš komentar na članak: