U našem gradu već 16 godina uspješno djeluje porodična firma Mamić d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge, export-import. Osnovna djelatnost je ponuda u malo i veleprodaji najnovijih modela tepiha i tepih staza, itisona, kompleta za kupatila, laminata sa pratećom opremom, prostirki za sećije, folija za stolove, lajsni, karnišli i druge opreme za domaćinstva.

Zahvaljujući uspješnom poslovanju Saloni tepiha Mamić iz godine u godinu šire kapacitete i povećavaju broj zapopslenih. O planovima ove firme više saznajemo od direktora Nusreta Mamića:

„Osim naših prodajnih objekata kraj magistralnog puta u Živinicama- kod Omege, te u Banovićima kraj autobusne stanice, u Novom Gradu smo takođe otvorili novi prodajni prostor. Međutim, povećavamo i dalje naše kapacitete pa smo u poslovnoj zoni Maline počeli gradnju savremenog salona na površini od 1600 kvadratnih metara. U novoj hali u Malinama zaposlićemo 30 novih radnika, a otvorićemo je naredne 2017. godine.Firma Mamić će time znatno proširiti i poboljšati svoju ponudu i imat ćemo znatno veći asortiman roba naše djelatnosti. Očekujemo i podršku lokalne zajednice, jer ćemo u novom specijalizovanom objektu poboljšati poslovni ambijent i mladima pružiti priliku da se zaposle i nađu egzistenciju u svojoj sredini“.

Mamić tepisi i laminati-Za ljepši dom!

U salonima tepiha i laminata Mamić u Živinicama i Banovićima, nastoje kvalitetom ponude zadovoljiti što veći krug potencijalni kupaca. O povoljnoj ponudi vlasnik firme Nusret Mamić kaže:

“Koristim ovu priliku da pozovem kupce u malo i veleporodaji da nas posjete i uvjere se da su naše cijene prikladne, popularne i prigodne za sve. Naš slogan „Za ljepši dom“- naša je obaveza da privučemo što više kupaca i da im sugerišemo kako da svoj dom urede sa najkvalitetnijim izborom tepiha, laminata i ostalog što imamo u ponudi, a uz to još i sa akcijskim cijenama koje često imamo na raspolaganju. Povoljnosti se odnose i na plaćanje svim vrstama kartica, beskamatno kreditiranje do 12 mjeseci u saradnji sa NLB bankom, tu su i najpovoljnije cijene laminata već od 6,90 KM, a još da napomenem da je obezbjeđen besplatan prevoz do adrese kupca“.

Firma Mamić sve ove godine sarađuje sa najvećim i najkvalitetnijim proizvođačima tepiha i tepih staza, koje se ovih dana mogu nabaviti sa nižim cijenama od 5 do 15 odsto.

Saloni tepiha i laminata Mamić rade svaki dan od 8 do 18 sati, a nedjeljom od 9 do 14 sati.Kontakt telefoni za više informacija: 035 774-754 i GSM: 061 733-693

Iz firme MAMIĆ šalju prvomajsku čestitku:

Svim građanim upućujemo iskrene čestitke u povodu Prvog maja- praznika rada, sa željom da ga provedete u vedrom raspoženju sa svojim najdražim!

Vaš komentar na članak: