Firma Sanpro uspješno radi već 19 godina na području Tuzlanskog kantona,Posavine, Brčkog i Podrinja.Nadolazeća zimska sezona je potaknula enadzment firme da trzistu ponudi robe i usluge iz svog programa djelatnosti.
Vlasnik firme Nezir Trumić ističe velike mogucnosti u snabdijevanju raznih firmi uljima i mazivima Sanpra:

“Naša firma je ovlašteni distributer ulja i maziva Shell, Nisotec i Ina. U našem servisu za putnička, terenska i teretna vozila vršimo zamjenu ili dosipanje svih vrsta i kvalitetnih nivoa ulja u vozila po zahtjevu kupca.Takodje vršimo zamjenu ili dosipanje antifriza standard ili G-12 u koncentratu ili gradiranog po zahjevu kupca.U našem servisu vršimo montažu i demontažu, te balansiranje svih vrsta guma za putnička, terenska i teretna vozila.Osim pomenutog punimo klime putničkih, terenskih, teretnih vozila i autobusa”, ističe Trumić.
Servis Sanpra je uglavnom baziran na kupovini roba ove firme po najpovoljnijim cijenama, te je zato usluga besplatna. Dalje, ovdje rade optiku – špuru putničkih i terenskih vozila, te zamjenu i ugradnju filtera i autodijelova u sve vrste motornih vozila.

Pomenimo još i to da je Sanpro ovlašteni serviser akumulatora marki Magneti mareli i Silver horse.

Vaš komentar na članak: