Star-Centar Mercedes- Benz: Održana promocija novih modela

Star -Centar Mercedes- Benz Živinice večeras je organizovao u svom poslovnom objektu u Malinama prezentaciju dva nova modela iz Mercedes-Benz porodice,  CLS i  X-klase. Prezentacija i organizovani program tim povodom, potvrdio je zašto je ovo najmoderniji prodajno-servisnih centara u BiH.

Marketing menadžer firme Nermina Đug je, obraćajući se velikom broju zvanica, rekla da je u minuloj godini lider na tržištu BiH upravo Star -Centar Mercedes- Benz:

“Poznati brend Mercedes Benz je u 2017.godini prodao 403 vozila na tržištu BiH, te se nalazi na poziciji broj jedan u premium segmentu, u konkurenciji sa BMW-om i Audijem. Večerašnja promocija je veliki trenutak za našu firmu, lokalnu zajednicu, ali i šire.Planiramo ove godine održati više prezentacija i time povećati plasman vozila na tržištu. Planovi su velii, idemo dalje, a sada vam preporučujem da pogledate vozila i dobijete sve potrebne informacije”.

Idejni tvorac Star -Centar Mercedes- Benz svakako je Smajl Đug, koji je firmu osnovao još prije 19 godina i značajno proširio djelokrug aktivnosti. Za Živinice ova firma i njeni rezultati su od velikog značaja i dokaz kako se i u manjim sredinama mogu stvarati veliki biznisi.

Prezentaciji vozila prethodila je video projekcija, tako da je opšti utisak bio potpun. Večerašnju promociju uljepšao je prigodan program, uz muzički duet i ples na svili./Š.G./