U industrijskoj zoni Maline već 18 godina djeluje Star -Centar Mercedes- Benz partner, koji je tokom pomenutog perioda izrastao u jednog od najmodernijih prodajno-servisnih centara u BiH.Prema postignutim rezultatim Star -Centar Mercedes- Benz Živinice je na prvom mjestu po prodaji novih i polovnih Mercedesovih vozila.

O djlatnosti i postignutim rezultatima direktorica Marketinga ove uspješne firme Nermina Đug kaže:

“Star-Centar Meredes -Benz partner danas posluje u jedinom Mercedes-Benz centru, opremljenom prema posljednjim standardima Mercedesa u Bosni i Hercegovini, te nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za putnički, transporterski, kamionski i autobuski program vozila Mercedes-Benz.Vršimo takođe prodaju polovnih putničkih i teretnih vozila, ugradnju i prodaju svih originalnih dijelova. Prodali smo najviše Mercedesovih vozila na tržištu Bosne i Hercegovine, kako novih, tako i polovnih”.

Tokom godine Star-Centar je prisutan na mnogim promocijama, sajmovima i manifestacijama, a sve s ciljem približavanja svojih usluga kupcima:

“Tokom prošle godine smo imali prezentacije vozila najnovijeg tipa E klase, potom smo se predstavili u Tuzli, Gračanici i Tešnju. Prošlog mjeseca smo u Tuzli predstavili naša najatraktivnija vozila Mercedes   E 63 AMG S 4 Matic, jačine 614 KS. Trenutno u našem salonu imamo najpovoljniju ponudu Mercedes -Benz A160 po cijeni od 42 hiljade KM do registracije, sa svom dodatnom opremom.Imamo još akcijske cijene C200D sa zavidnom opremom po cijeni već od 64 hiljade KM do registracije.Takođe i za narednu godinu planiramo niz akcijskih cijena”.

Firma Star-Centar Mercedes- Benz- partner na vrijeme je poduzeo sve potrebne aktivnosti za poslovanje u narednoj, 2018.godini.Šta kupci mogu očekivati?

“Za narednu poslovnu godinu najavljujemo plasman novih automobila A Klase Sedan, redizajn C Klase i GT AMG sa 4 vrata. Takođe planiramo više promocija i sajamskih manifestacija, kao i razne popuste, kako za kupovinu vozila, tako i servisne usluge. Ono što predstavlja novinu u poslovanju je ponuda Mercedes-Benz CERTIFIED vozila, a to su vozila korištena jednu godinu, uvezena iz Njemačke koja su vožena od posebne klijentele. Važno je još istaći da već dugo radimo i tzv.TRADE IN, gdje za kupovinu vozila uračunavamo i vozilo od klijenta, dakle mijenjamo staro za novo”, objašnjava nam direktorica Marketinga Nermina Đug./Š.G./

Više informacija o kupovini novih i polovnih vozila marke Mercedes može se dobiti na telefon 035 481-301, e-mail : info@starcentar.ba ili direktno na adresi u prostorijama firme Industrijska zona Maline-Magistralni put b/b

Na slici: Direktorica Marketinga Nermina Đug

Vaš komentar na članak: