Trgovinska radnja CITY u Tržnom cenetru Omega u Živinicama /II sprat/ specijalizovana je za prodaju nakita, kožne galanterije i raznih ukrasnih predmeta. Mada je otvorena tek početkom ove godine postignuti su zapaženi rezultati, zahvaljujući dobro odabranoj ponudi. Ovdje posjetioci mogu odabrati razne poklone za žene ili muškarce, posebno u ove dane pred Bajram!

“Imamo u ponudi ženske tašne, satove, narukvice, nakit-bižuteriju vrhunskog dizajna, kaiše, naočare, te raznu kožnu galanteriju. Za muške tu su razne torbice, satovi, novčanici i ostala galanterija za svakodnevnu upotrebu”, kaže nam vlasnik TR CITY Emir Halilčević.

Ovih dana kupci imaju na raspolaganju kvalitetan izbor torbi dizajniranih po posljednjim modnim trendovima. Tu je i izuzetan nakit, veliki izbor broševa, različitih oblika i dezena.

Veliki izbor raznih predmeta u TR CITY sigurno će zadovoljiti potrebe i ukuse mnogih, pa je to prilika da se uoči predstojećeg praznika Bajrama odabere neki lijep poklon za voljene i drage osobe! Više informacija o ponudi u TR CITY možete dobiti i na tel: 060 324 9554

Vaš komentar na članak: