Turistička agencija LOGCAP Travel uspješno je završila još jednu poslovnu godinu, pa se očekuju još bolji rezultati u narednom periodu. Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa obližnjim Aerodromom Tuzla u Dubravama, sve više putnika sa područja Tuzlanskog kantona, ali i šire, koriste ovu zračnu luku posredstvom Agencije LOGCAP Travel.

Direktor Agencije Edvin Selić ističe da su korisnici usluga zadovoljni što ovdje mogu rezervisati karte za bilo koju destinaciju u svijetu:

“Naše prostorije na Gradskom bulevaru u Živinicama svakodnevno posjećuje veliki broj potencijalnih korisnika usluga koje ovdje pružamo građanima. Obezbijedili smo prodaju karata za letove svih svjetskih destinacija. Posebnu pogodnost nudimo našim građanima na radu u Avganistanu i zemljama Bliskog istoka. U pripremi imamo turisteičke aranžmane za Tursku, sa radnim rezervacijama i hotelima, sa popustom i do 40 odsto. Veom uspješno orgaizujemo individualna i bračna putovanja za mnoge destinacije u cijelom svijetu. Kod nas se mogu kupiti karte za bilo koju destinaciju, a među klijentima je i veliki broj iz raznih privrednbih subjekata sa područja Tuzlanskog kantona”.

U Turističkoj agenciji LOGCAP Travel zaključili su ugovor sa Transturistom iz Tuzle, po kojem se mogu rezervisati autobusne karte za 23 grada u Njemačkoj, te još Austriju i susjedne zemlje./Š.G./

Na slici: U Agenciji LOGCAP Travel Živinice

Vaš komentar na članak: