Firma Vega-Mix uspješno privodi kraju izgradnju hotela visoke kategorije sa pet zvjezdica, na lokaciji kraj industrijseke zone Maline u Ljubačama. Direktor firme Ćazim Omić ističe da su u toku završni radovi, a raspisan je i konkurs za prijem radnika:

„Glavnina posla je završena, tako da možemo pristupiti prijemu kvalitetnih i stručnih kadrova. Osim lijepo uređenih soba sa jedan ili dva kreveta, hotel raspolaže konferncijskom salom, gdje se mogu organizovati okrugli stolovi, paneli i razni drugi skupovi. Hotel nudi odabranoj klijenteli kombinaciju modernog stila i funkcionalnosti, sa ukupno 14 opremljenih soba i jednim apartmanom, a za relaksaciju na raspolaganju je wellnes centar, sa bazenom, saunom, kao i svim ostalim pratećim hotelskim uslugama”, rekao nam je direktor Ćazim Omić.

Za početak u hotelu će raditi 24 zaposlenika srednje i visoke stručne spreme. Potrebno je 6 recepcionara, 2 barmena za rad za šankom, 6 konobara, 3 kuhara specijaliste i 3 pomoćna kuhara. Posla će biti i za 2 fizioterapeuta u wellnes centru, kao i osoblje za održavanje čistoće prostorija i objekta u cjelini.

Za zaposlenike koji budu primljeni na rad u hotelu organizovat će se dodatne edukacije iz oblasti hotelijerstva, kako bi uskoro spremno dočekali prve goste./Š.G./

Vaš komentar na članak: