Bliži se kraj 2015.godine, pa je to vrijeme kada firme sumiraju rezultate postignute u tom periodu, kako bi znali šta ih čeka u Novoj godini. I u firmi VIPOX Risk Consulting d.o.o. već znaju na čemu su i kako dalje. Postignuti su zapaženi rezultati, koji su iz godine u godinu sve bolji.

Firma VIPOX Risk Consulting d.o.o. je društvo organizovano za obavljanje djelatnosti iz segmenata upravljanja rizicima i poslovnog savjetovanja, reguliranja šteta i registracije vozila. U sva tri segmenta djelatnosti obezbijeđeni su odgovarajući interni tehnički i kadrovski resursi, kao i eksterna podrška odgovarajućih eksperata koji mogu adekvatno odgovoriti zahtjevima i potrebama tržišta.

Direkotr firme VIPOX Risk Consulting d.o.o. Nedim Moranjkić je zadovoljan postignutim rezultatima, koji se iz godine u godinu proširuju i povećavaju:

“VIPOX Risk Consulting d.o.o. je sestrinska firma VIPOX brokersko društvo u osiguranju d.o.o. Sarajevo, koja je dio Aon-ove globalne mreže kao ekskluzivni korespodentni partner Aon-a za BiH. Svi oni koji imaju potrebu da nadoknade štetu bilo koje vrste mogu je u saradnji sa našom firmom ostvariti u tri koraka: kontaktiranjem na web stranici, telefonom ili posjetom u uredu. Identificiranje i analiza šteta, te isplata šteta po bilo kom osnovu. U kratkom roku naši stručnjaci klijente obavještavaju o pravima po pitranju naknada šteta, a naknada, po našem dogovru, će biti isplaćena na račun klijenta, odnosno na račun odgovarajućeg pravnog subjekata koji je izvršio saniranje štete”, kaže nam Nedim Moranjkić.

Za područje Tuzlanskog kantona formiran je ured, koji je mobilan i uvijek spreman odgovoriti zahtjevima klijenata. Procjenitelj šteta Dževad Mahmutović ističe da posla ne manjka i da procjene obavljaju u najkraćem vremenu:

“Policu osiguranja je vrlo jednostavno kupiti, ali naplatiti odštetu u slučaju štetnog događaja zahtijeva da trošite vrijeme, a nerijetko i nerve. Imat ćete pregovore sa odgovornim osiguranjem za naknadu štete. Rizikujete da nećete biti upoznati sa Vašim pravima za naknadu štete po svim osnovama, ali zato naša firma ima snage i kapaciteta da stručno i kvalitetno zastupa svoje klijente i pomogne im u naknadi šteta.

VIPOX RC je profesionalna kompanija za reguliranje šteta za sve vrste odštetnih zahtjeva. Naši stručnjaci za procjenu šteta će efikasno i na Vaše zadovoljstvo zastupati Vaše interese u procesu naknade štete. Vi ćete izdvojiti vrijeme potrebno za prijavu štete, dogovor i potpisivanje odgovarajućih punomoći.

Nakon dogovora, mi se brinemo za odštetni zahtjev od prijave štetnog događaja do naplate štete. O Vašoj informiranosti o statusu i dinamici rješavanja naknade štete i da dobijete korektnu odštetu koja Vam pripada”, rekao nam je Mahmutović.

Bitno je još istaći da u firmi VIPOX RC ništa ne naplaćuju unaprijed. Firma sve finansira do isplate šteta, što je veoma povoljno za sve koji nastoje naplatiti prouzrokovanu štetu”./Š.G./

Vaš komentar na članak: