Firma WIFI-KEX od kada je osnovana stalno širi asortiman svojih slatkih proizvoda. Poznata je po bogatom izboru raznih kolača, torti i keksa, koji se prodaju u marketima širom Bosne i Hercegovine.

Osim u marketima WIFI-KEX je otvorio vlastitu prodavnicu svojih slatkih proizvoda u blizini Mješovite srednje škole u Živinicama, tako da uz kvalitetan asortiman raznih torti i kolača svi mogu odabrati željene slatkiše po povoljnim cijenama.

„Firma WIFI-KEX osnovana je prije 16 godina i tokom tog dugog perioda proizvodimo sve iz slatkog programa, od suhih do kremastih slatkiša, kao što su torte, baklave, hurmašice, rolati i razne vrste keksa na vagu, po cijeni već od 3,80 KM za 1 kg”, ističu u menadžmentu ove uspješne firme.

Cijenik slatkih proizvoda izgleda ovako: baklava 1 KM komad, hurmašica 0,50 KM komad, kolači i torte na komad 1 KM, sladoled torta 20 KM, kinder torta 25 KM, čokoladna torta 30 KM, miks oval po izboru 8 KM za jedan kg. itd.

Ovdje posebno ističu bogat izbor miks ovala slatkih proizvoda za svadbe i razna slavlja, koji se mogu naručiti na broj telefona: 035 770-109.

Značajno je istaći da se firma WIFI-KEX stalno širi i poboljšava kvalitet zasnovan na domaćim supstancama i tradicijama ovog kraja.

Vaš komentar na članak: