Firma WIFI-KEX odavno je poznata po svom bogatom i raznovrsnom slatkom programu, čiji se kolači, torte i keks prodaju u marketima širom Bosne i Hercegovine. Pošto se približava veliki blagdan Bajram firma je prripremila veliki izbor tradicionalnih bajramskih specijaliteta.

Bajramska trpeza je nešto specijalno, kada se za svakoga pravi omiljeno jelo, a slatkiši su bitan element.Zato je ovdje pripremljen bogat izbor baklava i hurmašica, raznih torti, kolača i keksa.

Osim u marketima od nedavno WIFI-KEX je otvorio vlastitu prodavnicu svojih slatkih proizvoda u blizini Mješovite srednje škole u Živinicama, tako da uz kvalitetan asortiman raznih torti i kolača svi mogu odabrati željene slatkiše po povoljnim cijenama.

„Firma WIFI-KEX osnovana je prije 16 godina i tokom tog dugog perioda proizvodimo sve iz slatkog programa, od suhih do kremastih slatkiša, kao što su torte, baklave, hurmašice, rolati i razne vrste keksa na vagu, po cijeni već od 3,80 KM za 1 kg”, ističu menadžment firme.

Cijenik slatkih proizvoda izgleda ovako: baklava 1 KM komad, hurmašica 0,50 KM komad, kolači i torte na komad 1 KM, sladoled torta 20 KM, kinder torta 25 KM, čokoladna torta 30 KM, miks oval po izboru 8 KM za jedan kg. itd.

Značajno je istaći da se ova uspješna firma stalno širi i poboljšava kvalitet zasnovan na domaćim supstancama i tradicijama ovog kraja./Š.G./

Vaš komentar na članak: