Cio tekući mjesec septembar u Prodajnom centru ZH-ZOLA traje akcija za kupce nabavka određenog broja artikala po izuzetno povoljnim cijenama. Ovo već postaje tradicija da renomirana firma ZH-ZOLA organizuje akcijsku prodaju u saradnji sa dobavljačima.

Od 1.septembra ovdje je organizovana promocija fasadnih sistema EPS Laštro i Ceresit za „ oblačanje“ doma, te kotlova na pelet proizvođača Eko Line Kovan za „grijanje“. Akcija je organizovana pod nazivom „Obuci i ugrij svoj dom”.

Direktor DOO ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovojan je odzivom kupaca na ovu akciju za prvih desetak dana i kaže:

“Odziv kupava je veoma dobar jer su prepoznali značaj promocije uz povoljne cijene, ali prije svega i kvalitet koji nudim.Do kraja mjeseca ostalo je još 20 dana pa podsjećamo još jednom na poovoljnu kupovinu visokokvalitetni materijala, a što je bitno za istaći na taj način mi zajedno učestvujemo u stvaranju povoljnijih i zdravijih uslova življenja. Poznato je da tokom zimskog perioda oko hiljadu kotlana u gradu i okolini zagađuje zrak, a mi u okviru ove akcije nudimo materijale pod nazivom”Obuci i ugrij svoj dom”.

Savki kupac koji tokom septembra u našem Prodajnom centru kupi stiropor proizvođača EPS Laštro u debljini od 5 Cm i više, te za lijepljenje, utapanje, gletanje i završni sloj koristi Ceresit proizvode, brend njemačkog proizvođača Henkel, na poklon za svaki m2 dobija 1,50 KM poklon bon, koji može da iskoristi za kupovinu bilo čega od 25 hiljada artikala u našm Prodajnom centru. Uzimajući u obzir da je za prosječnu kuću potrebno oko 200 m2 fasadnog sistema, naš kupac će kupovinom gore navednih proizvoda za 200 m2 fasadnog sistema na poklon dobiti „poklon bon od 300 KM“, koji može iskoristiti za kupovinu u našem Prodajnom centru.

Drugi dio akcijskog slogana „ ugrij svoj dom“ se odnosi na mogućnost kupovine najkvalitetnijih kotlova na pelet trenutno na tržištu, proizvđača Eko Line Kovan Gračanica. Naime, za svaki kupljeni kotao pomenutog proizvođača u našem Prodajnom centru od 01. do 30.septembra 2015. godine kupcu poklanjamo jednu tonu Premium peleta”, kaže nam direktor Emir Zoletić.

Takođe svi članovi Kluba potrošača mogu koristiti svoje popuste nevezano za ovu akciju, odnosno da svaki kupac učlanjenjem u Klub potrošača može ostvariti dodatne popuste.

Organizovanjem ove akcije u ZH-ZOLI žele svim svojim kupcima omogućiti da vrlo povoljno nabave najkvalitetnije materijale za toplotnu izolaciju svog doma. Jer, kvalitetnim izborom smanjujemo potrošnju energije za zagrijavanje, odnosno hlađenje u toku ljeta. Izborom peleta kao energenta za zagrijavanje izuzetno smanjujemo emisiju štetnih gasova u atmosferu i samim tim dajemo doprinos očuvanju planete zemlje, odnosno životnog prostora oko nas./Š.G./

Vaš komentar na članak: