Firma ZH-ZOLA Živinice postigla je pozitivne poslovne rezulate u tekućoj godini. Tradicija prometa građevinskog materijala svrstala je ovu firmu u pouzdanog partnera u graditeljstvu. Danas ZH-ZOLA uspješno djeluje na području čitave BiH i ovlašteni su partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala, te uvoznici vodećih inozemnih kompanija.

Tekuća godina upisana je krupnim slovima u istoriju ove uspješne firme, kada je jula mjeseca otvoren novi Poslovni centar, vodeći ove vrste u BiH. O poslovanju i postignutim uspjesima u 2014.godini direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić kaže:

“Ova poslovna godina nadmašila je naša očekivanja, posebno zbog veoma lošeg stanja u okruženju, vremenskih nepogoda, poplava, demonstracija nezadovoljnih radnika, tako da smo i u tako teškim uslovima ostvarili pozitivne poslovne rezultate.

Uspjeli smo realizovati značajnu investiciju na gradnji i stavljanju u funkciju novog Poslovnog centra, u kojem smo proširili ponudu asortimanima i opremom za domaćinstva. U okviru Centra su još kafe, te Tabako šop. Poslovnu godinu završavamo sa ukupno 49 zaposlenika i bez obzira na turbulentna vremena i recesiju u BiH poslovanje je bolje nego prethodne godine.

Danas smo posebno zadovoljni što smo bili u prilici pozvati svoje bivše radnike-penzionere na druženje, kojima smo uručili prigodne novogodišnje poklone i to smo do sada činili svake godine. Takođe naša tradicija je i odgovoran odnos prema našoj budućnosti, djeci naših radnika, poslovnih saradnika i prijatelja, kojima smo “uz pomoć” Djeda Mraza darivali paketiće”.

Tako je danas bilo u ZH-ZOLI! Na sve strane zadovoljstvo, vesela lica zaposlenih, penzionera, djece i njihovih roditelja!

Direktor ZH-Zole, Emir Zoletić, na kraju je svima uputio novogodišnju čestitku:

“Koristim ovu priliku da vjernim kupcima, poslovnim saradnicima i partnerima, te građanima, čestitam 2015.godinu, sa željom za dobrim zdravljem, srećom i zadovoljstva u poslovima kojim se bave”!/Š.G./

Vaš komentar na članak: