Kako je i najavljeno danas od 7 sasti počeo je Novogodišnji Shopping Day firme ZH-ZOLA i trajaćae večeras do 18 sati. Već po tradiciji svake godine ZH-ZOLA organizuje dane prigodne za kupovinu po znatno sniženim cijenama, pa je tako i pred predstojeće praznike.

Kupci, naši sugrađani i posjetioci iz okolnih gradova, rado su došli u Prodajni centar ZH-ZOLA, gdje po povoljnim cijenama mogu kupiti sve što im je u ove dane potrebno i naravno sve za domaćinstvo može se danas kupiti jeftinije nego ostalim danima.

O utiscima današnje posjete Prodajnom centru direktor ZH-ZOLA Emir Zoletić kaže:

“Danas je zuzetno uspješan dan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju, jer je posjeta i kupovina nadmašila naša očekivanja. U funkciju smo stavili sve kapacitete i od samog jutarnjeg otvaranja posjete su
veoma dobre i bit ćemo svi zadovoljni.Ovo je jedinstvena prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto i koju su mnogi iskoristili, ali još ima vremena do 18 sati i nadam se da će svi imati priliku odabrati ono što im je najpotrebnije, jer ovu priliku ne treba ispustiti”, rekao je Emir Zoletić.

S obzirom da će mnogi novogodišnje praznike provesti u svojim domovima izuzetnu gužvu prijmjećujemo kraj TV uređaja.Tu su u ponudi dobro poznate marke Gorenje i LG koji pokrivaju 5 godina garancije.Osim toga u ponudi su i televizori marke Philips, Sony, sa garancijom od 2 godine, a TOSHIBA se izdvaja sa garancijom od 5 godina.Uz novi TV i mnogo kanala i Nova godina ljepše će izgledati!

U posebnoj ponudi je akcija bijele tehnike renomiranih proizvodjača GORENJE, MIELE, LG i dr.(veš mašine,mašine za suđe,frižideri, pećnice, šporeti i dr.), gdje naglašavamo da njemački brand MIELE ima 2 godine garancije, a njihovi proizvodi su testirani čak na 20 godina rada bez ikakvih komplikacija.

Zato ne propustite jedinstvenu priliku i posjetite danas do 18 sati Prodajni centar ZH-ZOLA u Živinicama, koji vam pruža jedinstvenu priliku da po povoljnim uslovima nabavite sve što vam je potrebno u domaćinstvu./Š.G./

Vaš komentar na članak: