U Prodajnom centru ZH-ZOLA od utorka, 1.septembra pa sve do kraja mjeseca -30. septembra, kupcima će se ponuditi određeni broj artikala po izuzetno povoljnim cijenama. Ovo već postaje tradicija da  renomirana firma ZH-ZOLA organizuje akcijsku prodaju u saradnji sa dobavljačima.

Ovoga puta radi se o promotivnoj prodaji fasadnih sistema EPS Laštro i Ceresit za „ oblačanje“ doma, te kotlova na pelet proizvođača Eko Line Kovan za „grijanje“. Akcija se organizuje pod nazivom „Obuci i ugrij svoj dom”.

Šire o ovoj akciji saznajemo od direktora DOO ZH-ZOLE Emira Zoletića:

“Tačnije, savki kupac koji u periodu od 01. do 30.09 2015. godine u našem Prodajnom centru kupi stiropor proizvođača EPS Laštro u debljini od 5 Cm i više, te za lijepljenje, utapanje, gletanje i završni sloj koristi Ceresit proizvode, brend njemačkog proizvođača Henkel, na poklon za svaki m2 dobija 1,50 KM poklon bon, koji može da iskoristi za kupovinu bilo čega od 25 hiljada artikala u našm Prodajnom centru. Uzimajući u obzir da je za prosječnu kuću potrebno oko 200 m2 fasadnog sistema, naš kupac će kupovinom gore navednih proizvoda za 200 m2 fasadnog sistema na poklon dobiti „poklon bon od 300 KM“, koji može iskoristiti za kupovinu u našem Prodajnom centru.

Drugi dio akcijskog slogana „ ugrij svoj dom“ se odnosi na mogućnost kupovine najkvalitetnijih kotlova na pelet trenutno na tržištu, proizvđača Eko Line Kovan Gračanica. Naime, za svaki kupljeni kotao pomenutog proizvođača u našem Prodajnom centru od 01. do 30.septembra 2015. godine kupcu poklanjamo jednu tonu Premium peleta”, kaže nam direktor Emir Zoletić.

Takođe svi članovi Kluba potrošača mogu koristiti svoje popuste nevezano za ovu akciju, odnosno da svaki kupac učlanjenjem u Klub potrošača može ostvariti dodatne popuste.

Organizovanjem ove akcije u ZH-ZOLI žele svim svojim kupcima omogućiti da vrlo povoljno nabave najkvalitetnije materijale za toplotnu izolaciju svog doma. Jer, kvalitetnim izborom smanjujemo potrošnju energije za zagrijavanje, odnosno hlađenje u toku ljeta. Izborom peleta kao energenta za zagrijavanje izuzetno smanjujemo emisiju štetnih gasova u atmosferu i samim tim dajemo doprinos očuvanju planete zemlje, odnosno životnog prostora oko nas.

Poznato je da tokom zimske sezone u našem gradu djeluje preko hiljadu mini kotlovnica, koje znatno zagađuju zrak, te je zato potrebno da svi doprinesemo smanjenju zagađenja zraka, odnosno posljedice globalnog zatopljenja svedemo na najmanju moguću mjeru.

Vaš komentar na članak: