ZH-ZOLA: Prigodna prodaja bijele tehnike, televizora i druge opreme

Novi Prodajni centar firme ZH-ZOLA, otvoren krajem oktobra ove godine, reprezentativan je objekat, sa bogatom ponudom raznih materijala, opreme, a od nedavno i bijelom tehnikom, televizorima i drugom kućanskom opremom.

Do nedavno osnovna djelatnost bila je trgovina građevinskim i drugim srodnim materijalima, ali je stalnim širenjem asortimana znatno obogaćena ponuda.Povodom božićih blagdana i dolaska Nove godine menadžment firme ZH-ZOLA svojim kupcima nudi prigodnu prodaju po akcijskim cijenama, nižim i do 15 odsto.

U subtu, 27.decembra, novi Prodajni centar radiće od 7 do 18 sati i to je prilika da se po veoma povoljnim cijenama nabavi novi televizor, bijela tehnika i ostalo, sa još mnogo iznenađenja, kao što su nagradne igre, besplatno piće u kafeu Centra, a biće i drugih pogodnosti.

Zato preporučujemo subotu cio dan za šoping, uz prigodne cijene, nagradne igre i druženje. Blizu tri hiljade raznih artikala za domaćinstva, alatke i mašine za sve zanate, građevinski materijal, centralno grijanje, boje i lakovi, podovi, laminati i tepisi, fasadni program, iverica-sve na jednom mjestu, uz popusti do 15 odsto. Prilika koju ne trebate propustiti!