ZH-ZOLA: Sedmična super akcija fasadnih sistema

Iza nas je sedmica “Dani potkrovlja i krovova”, a u susret nam dolazi sigurno jedna od najinteresantnijih sedmica koja nosi naziv “Dani fasadnih sistema”.

U sklopu ove sedmice ćemo promovirati sljedeće brendove:

ESP Laštro domaću kompaniju koja proizvodi najkvalitetniji stiropor na tržištu BiH, zatim CERESIT već prepoznatljivi Henkelov brend u građevinarstvu. Pored ovoga treba naglasiti da će naši kupci dobiti poklon bon od 2,40 KM za svaki kupljeni 1 m2 Ceresit fasadnog sistema, odnosno 240 KM za 100 m2.

Pored navedenog promovišemo i proizvode JUB-a kao i kompanije fasada iz Stare Pazove koje na naše tržište dolaze pod brendom TEXO. Takođa čast nam je promovisati i dva najkvalitetnija brenda kada je u pitanju zidanje objekata, a to su YTONG i WIENERBERGER.

Dragi naši kupci i posjetioci pored popusta od 10% gore navedenih brendova, našim kupcima ćemo ponuditi tehničku podršku i savjete o pravilnoj ugradnji i primjeni proizvoda…

“Uštedi i misli na sutra! – Slogan naše kampanje u mjesecu septembru, kojeg smo i nazvali “Mjesec energetske efikasnosti”.

Dobro nam došli!