U ponedeljak, 13.07.2015 godine, u periodu od 7-19 sati, firma ZH-ZOLA organizuje rođendanski Shoping day, pod sloganom „Jedino mi poklanjamo za rođendan“. Kao poklon našim vjernim kupcima smo pripremili izuzetne popuste za robu iz našeg prodajnog asortimana. Naglašavamo da je svih 25.000 artikala sniženo od 5 do 20 odsto, u zavisnosti od vrste robe.

Posebno ističemo slijedeće asortimane;

Bijela tehnika Gorenje i LG ; 20 % popusta

Fasadni sistemi; Henkel,JUB,EPS Laštro ; 10 % popusta

Alati; Einhell,Makita,Beorol,Unior 20 % popusta

Posuđe,posteljine i kućne potrpeštine; 15 % popusta

Crijep; Dilj,Tondach 10 % popusta

Oprema za centralno grijanje; 5 % popusta za instalacije, proizvodi proizvođača LAFAT KOMERC će se prodavati po cijenama nižim za 10 %, dok će se proizvodi KOVAN MI prodavati po cijenama nižim za 5 % uz gratis 500 kg. peleta za kupovinu kotlova i dimnjaci Schiedel 10 % popusta.

Materijali za izradu namještaja; 5 % popusta

Boje i lakovi; 10 % popusta

Laminati, parketi, tepisi; 10 % popusta

Zaštitnu opremu; 10 % popusta

Grubi građevinski materijali( blok,željezo,cement); 5 % popusta

Ytong ( siporex ) proizvode; 10 % popusta

Keramičke pločice i oprema za kupatila; 10 % popusta,izuzev brenda FRAMINI koji će se prodavati po cijenama nižim za 20 %, te će svaki kupac dobiti prigodan poklon.

Plastične stolove i stolice; 20 % popusta

“Naša firma ZH-ZOLA ovu prodajnu akciju realizovala je uz pomoć naših dobavljača, čime želimo našim vjernim kupcima omogućiti da po izuzetno povoljnim uslovima kupe robu iz našeg prodajnog asortimana, te da im se na ovaj način zahvalimo za vjernost u proteklih godinu dana, od kako je naš Prodajni centar otvoren”, rekao nam je direktor ZH-ZOLE Emir Zoletić.

Vaš komentar na članak: