Tokom cijelog dana zabilježena je velika posjeta kupaca novom Prodajnom centru ZH-ZOLA, povodom organizovanog Šoping dana. Cijene, kako je i najavljeno, bile su niže za 5 do 20 odsto, pa se kupovalo sve šta je kome bilo potrebno. Ramu Dahića, predsjednika Hadžijskog fonda u Beču, smo zatekli na odjelu za grijanje, a o čemu se radi kaže nam:

“Zbog smrti u porodici nenadano sam došao i zatekao teško stanje sa peletom u Centru Vrati mi osmijeh u Ljubačama. Zahvaljujući popustu na pelet od 10 odsto donirali smo Centru blizu 2,5 tone peleta i već u ponedjeljak će biti isporučeno na pomenutu adresu, pošto danas u Centru nije bilo aktivnosti djece”.

Hasan Aljić je došao sa cijelom familijom da odabere nešto pred Novu godinu i kaže:

“Radim u RMU Đurđevik, imao sam nesreću na radu, pa sam danas došao da nešto odaberem za nas. Ponuda je velika, cijene pristupačne i to ćemo iskoristiti na najbolji nmačin, jer nam je svega potrebno, a ima se šta izabrati”!

Direktor ZH-ZOLA Emir Zoletić nije krio zadovoljstvo zbog velike posjete:

“Zaista je bilo veoma dobro posjećeno na svim odjeljenjima i građani su kupovali ono što im je bilo potrebno, naravno uz popust. To je naš poklon za vjerne kupce i ja im se zahvaljujem što su nas podržali, jer je dobit obostrana”./Š.G./

Vaš komentar na članak: