Danas je firma ZH-ZOLA organizovala uspjeli Shoping day, pa je od samog otvaranja Prodajnog centra ZH-Zole objekat prepun kupaca, koji imaju na raspolaganju raznovrsnu ponudu i kupovinu roba po veoma povoljnim cijenama.

U zavisnosti od vrste roba, uz izuzetan popust i do 20 odsto,kupci su imali na raspolaganju preko 25 hiljada raznih artikala.

Direktor ZH-Zole Emir Zoletić ističe veoma adobru saradnju sa dobavljačima, tako da je došlo do zajedničke akcijeske prodaje:

“Za Šoping dan već možemo reći da je prerastao u tradiciju pošto godišnje više puta nastojimo na ovaj način nagraditi vjernost kupaca. Počelo je proljeće, građevinska sezona takođe je otvorena, kada se mnogo gradi i mi na ovaj način takođe želimo olakšati investicije prilikom gradnje kuće, tako da uz popust građevinski materijal i ostale prateće materijale mogu donijeti graditeljima uštede i preko 3 hiljade KM, u zavisnosti od veličine objekta. Reakcije kupaca su naišle na odobravanje i u velikom broju građani dolaze da nabave ono što im je potrebno. Poznato je da mi u svom bogatom asortimanu imamo u ponudi sve od gradnje kuće do nabavke kućnanski aparata i ostalih potrebština za domaćinstva. Zadovoljni smo odzivom i zahvalni smo našim kupcima na podršci. Mislim da će ovako velika posjeta trajati sve do večeras u 19 sati, do kada će Prodajni centar biti otvoren”, rekao nam je Zoletić.

Firma ZH-ZOLA ima dugu tradicija prometa građevinskog materijala, po čemu se svrstala u pouzdanog partnera u graditeljstvu. Danas ZH-ZOLA uspješno djeluje na području čitave BiH i ovlašteni su partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala, te savih roba potrebnih za dom./Š.G./

Vaš komentar na članak: