ZH-ZOLA: Sve spremno za subotnji Shopping day

Danas su obavljene i posljednje pripreme za veliki Shopping day, kojeg u subotu, 15.aprila, organizuje firma ZH-ZOLA. Kupci će imati priliku po povoljnim cijenama nabaviti sve ono što im je potrebno, a u Prodajnom centru ZH-ZOLA popust je na sve proizvode.

“Proljetni Shopping day je postao već prepoznatljiv događaj, kojeg priređujemo  zajedno sa svojim dobavljačima. To je dan posebne kupovine u kojem će kupci u Prodajnom centru ZH-Zola u Živinicama moći po dosta povoljnim uslovima kupiti robu iz širokog prodajnog asortimana ove kompanije.Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji, a izdvojili bi slijedeće grupe roba:

Bijela tehnika , elektro materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva ( posuđe,posteljine…).

Crijep, fasade , Ytong i Wienerberger blokove će naši kupci moći kupiti sa popustom od 10 %.

Pored gore navedenog istakli bi i kotlove i kamine na pelet, renomiranog domaćeg proizvođača Kovan, koje će kupci moći kupiti sa 5 % popusta i besplatnom tonom Premium peleta kao poklonom. Kupci će moći kupiti i naš Premium pelet sa 10 % popusta”, rekao nam je direktor ZH-ZOLA, Emir Zoletić.

Napomenućemo da će Prodajni centar ZH-ZOLA u subotu biti otvoren od 7 do 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br.11.