ZH-ZOLA: Sve spremno za veliki Rođendanski Shoping day

Firma ZH-Zola po četvrti puta organizuje Rođendanski Shopping day, povodom izgradnje Prodajnog centra. U saradnji s dobavljačima pripremljeno je oko 25 hiljada artikala za prodaju po veoma povoljnim cijenama, o čemu nam je direktor firme Emir Zoletić rekao:

“Uradili smo sve potrebne pripreme i u saradnji sa dobavljačima zajedno slavimo rođendan sa našim vjernim kupcima.Poznato je da “Jedino mi poklanjamo za rođendan” i to uistinu jeste tako, pošto sutra poklanjamo popuste na sve artikle, u zavisnosti od grupe artikala i do 20 odsto.

To je sigurno jedinstvena prilika da mnogi naši građani u povodu rođendana kupuju po dosta nižim cijenama i povoljnijim uslovima, jer svakome nešto treba u kući, a to može naći kod nas.Posebno ističem naš asortiman kvalitetnih TV uređaja poznatih svjetskih brendova, kao što su Philips, Samsung, Toshiba i drugi, koji se mogu kupiti na popust do 20 odsto”, rekao nam je Zoletić.

Tokom dana primjetili smo veći broj građana, koji su došli da”zapikaju” ono što će sutra kupovati, tako da se očekuje prava navala mušterija sa svih strana. Iz ZH-ZOLE poručju da su svi dobro došli./Š.G./