ZH-Zola doo iz Živinica u subotu 15.04.2017. godine organizuje Proljetni Shopping day.Radi se o već prepoznatljivom događaju, kojeg zajedno sa svojim dobavljačima priruđuje u proljeće.

To je dan posebne kupovine u kojem će kupci u Prodajnom centru ZH-Zola u Živinicama moći po dosta povoljnim uslovima kupiti robu iz širokog prodajnog asortimana ove kompanije.Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji, a izdvojili bi slijedeće grupe roba:

Bijela tehnika , elektro materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva ( posuđe,posteljine…).

Crijep, fasade , Ytong i Wienerberger blokove će naši kupci moći kupiti sa popustom od 10 %.

Pored gore navedenog istakli bi i kotlove i kamine na pelet, renomiranog domaćeg proizvođača Kovan, koje će kupci moći kupiti sa 5 % popusta i besplatnom tonom Premium peleta kao poklonom.

Kupci će moći kupiti i naš Premium pelet sa 10 % popusta.

S obzirom da se u asortimanu ZH –Zola doo nalazi više od 25.000 artikala, kupci će putem Facebook stranice biti obaviješteni o svim pogodnostima koje su priredili za subotu 15.4.2017 godine.
Napomenućemo da će Prodajni centar ZH-Zola u subotu biti otvoren od 7 – 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br.11.

Vaš komentar na članak: