ZH-ZOLA: U subotu Rođendanski Shopping day

ZH-Zola doo iz Živinica u subotu, 07.07.2018. godine organizuje Rođendanski Shopping day.To je već tradicionalni poklon ove poznate i uspješne firme svojim građanima, kojima se po veoma povoljnim uslovima nudi kupovina svih 25 hiljada artikala.

Direktor ZH-Zole Emir Zoletić poziva građane da po povoljnim uslovima nabave potrebne artikle i iskoriste ovu jedinstvenu priliku:

„Jedino mi poklanjamo za rođendan“ je slogan našeg Shopping day-a,jer je četvrti rođendan našeg prodajnog centra i razlog organizacije ovog Shopping day-a.

Svojim vjernim kupcima smo ponovo priredili specijalne uslove kupovine čitavog našeg bogatog asortimana.
Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji, a izdvojili bi slijedeće grupe roba ;

Bijela tehnika, elektro materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva ( posuđe, posteljine…), te boje i lakovi, te još mnogo toga”.

Iskoristite odličnu ponudu,sanitarije,kade,pločice i ostali kupaonski namjestaj po izuzetnoj cijeni koju možete ostvariti na našem “Rodjendanskom shopping day-u” od čak 20%.

Kupaonski namještaj i dodaci središnji su dio svake dobro uređene kupaonice. U Zh-Zola marketu možete pronaći razne kupaonske baze, kupaonske ormariće, ogledala, rasvjetu, sušila, ventilatore, rezervne dijelove te ostalu kupaonsku galanteriju.Posjetite nas i uvjerite se u veliki izbor opreme za kupatila,vrhunske kvalitete i povoljnih cijena.

U ZH-ZOLI, možete kupiti kompletan građevinski materijal za grube građevinske radove, bilo da zidate garažu ili višesprtani objekat – kompletan materijal možete pronaći kod nas. Betonsko gvožđe, armaturne mreže, cement, kreč, mase za zidanje i malterisanje, aditivi za beton i malter,cigla,siporeks,stiropol,materijal za izolaciju,rigips i ostali materijal koji potreban za kvalitetnu gradnju.

Prepoznavši potrebe naših kupaca već dugi niz godina vršimo besplatni prijevoz kupljene robe našim vozilom na Vaše gradilište, te istovar robe bez naknade.Sav grubi gradjevinski materijal ćete pronaći na sniženju od -5%,izuzev proizvode kompanije CRNI doo,oni su nas obradovali popustom od -10%!!!

Napomenućemo da će prodajni centar ZH-Zola u subotu biti otvoren od 7 – 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br.11.

Na naš rođendan su svi pozvani, jer „Jedino mi poklanjamo za svoj rođendan i dođite da ga proslavimo zajedno, poručuju iz ZH-Zole./Press Team/