ZH-ZOLA: Uprkos kiši velika kupovina za veliki popust

Iako je jutros padala kiša to nije omelo brojne posjetioce da dođu na najavljeni rođendana, tj. četiri godine od otvaranja Poslovnog centra firma ZH-ZOLA, koja je danas organizuovala za svoje kupce rođendanski Shopping day. Od ranih jutarnjih sati kupci su dolazili i kupovali robu po znatno nižim cijenama.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovoljan je velikim odzivom kupaca, te je iskoristio priliku da im se zahvali:

“Shopping day je izuzetno uspješan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju za naš četvrti rođendan u novom, savremenom prodajnom objektu. Naša očekivanja su opravdana, jer bilježimo hiljade posjeta, a do 19 sati bit će još mnogo naših građana koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku. Pozivam kupce da ostatak dana iskorite i nabave ono što im je potrebno, pošto je ovo velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto”, ističe Zoletić.

Danas kupci u Prodajnom centru ZH-ZOLA imaju popust na svih 25 hiljada artikala i sigurno je da mnogi imaju potrebu za kupovinom po sniženim cijenama, u što smo se uvjerili od samih jutarnjih sati. Ostatak dana do 19 sati prilika je koju ne treba propustiti!/Š.G./