Iako je jutros padala kiša to nije omelo brojne posjetioce da dođu na najavljeni rođendana, tj. četiri godine od otvaranja Poslovnog centra firma ZH-ZOLA, koja je danas organizuovala za svoje kupce rođendanski Shopping day. Od ranih jutarnjih sati kupci su dolazili i kupovali robu po znatno nižim cijenama.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovoljan je velikim odzivom kupaca, te je iskoristio priliku da im se zahvali:

“Shopping day je izuzetno uspješan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju za naš četvrti rođendan u novom, savremenom prodajnom objektu. Naša očekivanja su opravdana, jer bilježimo hiljade posjeta, a do 19 sati bit će još mnogo naših građana koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku. Pozivam kupce da ostatak dana iskorite i nabave ono što im je potrebno, pošto je ovo velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto”, ističe Zoletić.

Danas kupci u Prodajnom centru ZH-ZOLA imaju popust na svih 25 hiljada artikala i sigurno je da mnogi imaju potrebu za kupovinom po sniženim cijenama, u što smo se uvjerili od samih jutarnjih sati. Ostatak dana do 19 sati prilika je koju ne treba propustiti!/Š.G./

Vaš komentar na članak: