Firma ZH-ZOLA u svom Prodajnom centru organizovaće Dane pokrovitelja i energetske efikasnosti, u period od 19. do 25.septembra. Ova firma tim činom nastoji popularizirati građane i subjekte u oblasti građevine da se u buduće orijentišu na gradnju koja će doprinijeti efikasnije korištenje energije u stanovima, kućama i poslovnim objektima.

Na izdatke za unapređenje energetske efikasnosti ne bi trebalo gledati kao na troškove, već kao na ulaganje koje će donijeti uštede. Spoljnom izolacijom objekata spriječavaju se gubici energije do 70 odsto. Do takvih ušteda dolazi se ulaganjima u obnavljanje zgrada.

ZH-ZOLA će Dane pokrovitelja i energetske efikasnosti organizoavti sa slijedećim svojim poslovnim partnerima:

Velux, Knauf Insulation, Rigips, Tondach i Helios BH, tako da će, uz ostalo, promovisati život u potkrovlju, jer po istraživanjima, a i vlastitim iskustvima potvrđeno da tamni tavani su još prisutni u gradnji naših kuća, a sa vrlo malo ulaganja pomenuti tavani mogu postati kvalitetni životni prostori. Direktor ZH-ZOLA Emir Zoletić ističe:

“Promovišemo i energetsku efikasnost sa našim dobavljačima EPS Laštro, Henkel Adhezivi i Wienerberger i zagrijavanje istih prostora putem obnovljivih izvora energije( peleta), gdje nam je partner
Ekoline Kovan, kao lider u porizvodnji kotlova na pelet u BiH. Osnovni zadatak kompletne promocije je skretanje pažnju potencijalnim investitorima o pravilnom izboru materijala i njihove ugradnje koji bi za posljedicu dugoročno imali kvalitetniju gradnju. Od 19.09.2016. godine naši će kupci ispred našeg Prodajnog centra biti u mogućnosti pogledati ekspozitore naših dobavljača, kao i dobiti savjete o pravilnoj ugradnji istih od stručnih lica. U toku trajanja promocije naši kupci će moći kupiti i proizvode pomenutih dobavljača po dosta povoljnijim uslovima, tačnije za sve proizvode Velux-a, Knauf Insulation-a, Rigips-a, Tondach-a, Helios boja, EPS Laštre, Ceresit-a ( fasdanih sistema) i Wienerbergera dobit će dodatnih 10 odsto popusta,a za svaki kupljeni EKO Line Kovan kotao 1 tonu gratis peleta”, kaže nam direktor Zoletić.

U subotu, 25.septembra, organiziraće se edukaciju bezmalternog zidanja Porotherm porfesional bloka.
Pozivamo Vas da u ovom periodu posjetite naš prodajni centar i inofrmišete se o pravilnoj ugradnji pomenutih materijala./Press ZH-ZOLA/

Vaš komentar na članak: