ZH-ZOLA: Uskoro novi Prodajni centar

Uspješno se privode kraju radovi na Prodajnom centru živiničke firme ZH-ZOLA, čije je svečano otvaranje planirano za 16.juli. Konačno Živinice dobivaju reprezentativan objekat na 25 hiljada kvadratnih metara korisnog prostora. O novoj ponudi u Prodajnom centru ZH-ZOLE direktor Emir Zoletić kaže:

“Naša firma ove godine obilježava 2,5 decenije od osnivanja, tako da ćemo na najboji način svečano obilježiti ovaj jubilej! Pored postojećeg asortimana grubih građevinskih materijala, u novom Prodajnom centru ponudićemo 25 hiljada raznih artikala, od širokog izbora alata, rasvjete, keramičkih pločica i opreme za kupatila do raznih kućnih potrebština, posuđa, podnih obloga, tepiha, itisona i ostalog. Cilj nam je da kupac na jednom mjestu nabavi sve što je potrebno za građenje i opremanje svog doma. S obzirom da imamo manje vremena na raspolaganju za lutanje i traženje ovakvih materijala, sve nudimo na jednom mjestu. Uz pomenuto, ističemn da imamo i bogat izbor peći na čvrsto gorivo, kamine i obične štednjake, a u sklopu Prodajnog centra postojaće kafić i mjenjačnica”.

Novi Prodajni centar ZH-ZOLA rađen je po uzoru na zemlje Zapada, gdje kupci mogu odabrati sve što im je potrebno na jednom mjestu. Na dan svečanog otvranja firma se pobrinula da potencijalnim kupcima ponudi izuzetno povoljne uslove nabavke raznih artikala po specijalnim akcijskim cijenama.

Za proteklih 25 godina postojanja firma ZH-ZOLA uspješno posluje na području cijele BiH.Sa dosadašnjim sloganom “Od temelja do krova ZH-ZOLA”-firma ide korak dalje, pa će se uskoro ovdje moći nabaviti i sve što treba za opremanje izgrađenih objekata!/Š.Gadžo/