Povodom drugog rođendana od otvaranja Poslovnog centra, firma ZH-Zola danas je organizuovala za svoje kupce rođendanski Shopping Day. Od ranih jutarnjih sati kupci su dolazili i kupovali robu po znatno nižim cijenama.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovojan je velikim odzivom kupaca, te je iskoristio priliku da im se zahvali:

“Shopping Day je izuzetno uspješan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju za naš drugi rođendan. Naša očekivanja su bila opravdana, jer je do 11 sati zabilježeno tri hiljade posjeta. Pozivam kupce da ostatak dana iskorite i nabave ono što im je potrebno, pošto je ovo velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto, s tim da ima artikala koji su jeftiniji i do 40 odsto. Naš Prodajni centar biće otvoren večeras do 19 sati, tako da još nije kasno”, ističe Zoletić.

Danas kupci u Prodajnom centru ZH-ZOLA imaju popust na svih 25 hiljada artikala i sigurno je da mnogi imaju potrebu za kupovinom po sniženim cijenama. Ostatak dana do 19 sati prika je koju ne treba propustiti. Zato oni koji još nisu posjetili firmu ZH-ZOLA mogu to učiniti, jer-još nije kasno!/Š.G./

Vaš komentar na članak: