Direktor Emir Zoletić

Već smo se navikli da nas firma ZH-ZOLA raduje svojim uspješnim poslovnim rezultatima, pogotovu što tokom godine organizuje prigodne dane kupovine raznih roba po sniženim cijenama. Danas, posljednjeg dana 2015.godine, prema svim pokazateljim, postignuti su očekivani poslovni rezultati, o čemu direktor ove uspješne firme Emir Zoletić kaže:

“Poznato je da smo proteklih godina izdvajali značajna sredstva za proširenje prodajnog prostora i da smo lane stavili u funkciju novi Poslovni centar, u kojem smo proširili ponudu građevinskog materijala i opremom za domaćinstva. Izuzetno smo zadovoljni postignutim u tekućoj godini, jer smo nadmašili planirane zadatke, bez obzira na turbulentna vremena koja su nas pratili u ovom periodu. Završavamo godinu sa 52 zaposlena radnika, što je više u odnosu na prethodnu godinu. Slijedeće, 2016.godine planiramo dalje povećanje i poboljšanje poslovanja u odnosu na postignuto i nadamo se da ćemo sačuvati lidersku poziciju u Tuzlanskom kantonu, kada je riječ o trgovini građevinskim materijalom i robama za opremanje domaćinstava. Značajno je istaći da smo angažovani i podržavamo kampanju „Kupuj domaće – Budi ponosan – Made in BiH”, čiji je cilj ukazati građanima na značaj i na sve koristi koje se dobivaju kupovinom domaćih proizvoda”, rekao je Zoletić.

Istek ove poslovne godine bila je prilika da se nastavi tradicija druženja djece, zaposlenika firme i poslovnih saradnika sa Djeda Mrazom, koji je i ovoga puta djeci darivao paketiće, na radost i zadovoljstvo svih.

I na kraju ovogodišnje posjete firmi ZH-ZOLA direktor Emir Zoletić je uputio slijedeću čestitku:

“Koristim priliku da svim građanima Živinica, Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine, čestitam Novu 2016.godinu, sa željom da nam svima donese zdravlja, puno sreće i radosnih trenutaka, te bude bolja od prethodne”!/Š.G./

Vaš komentar na članak: