ZH-ZOLA:Shopping Days ispunio očekivanja

Prodajni centar ZH-ZOLa u Živinicama i danas je bio veoma dobro posjećen od strane kupaca koji su imali više razloga za to.Osim prepoznatljivog kvaliteta proizvoda svjetskih brendova, juče i danas ovdje je organnizovan Novogodišnji Shopping Days.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić ističe da je danas više kupaca nego prvog dana, kada je u Prodajnom centru bilo u ponudi preko 25 hiljada artikala po nižim cijenama i do 20 odsto.

“Trudili smo se da svi koji dođu i posjete naš Prodajni centar budu dobro usluženi i da ispune svoje želje kada je riječ o odabiru željenog artikla.Već do 14 sati posjeta je bila kao juče cio dan, a to je s razlogom zato što su građani danas bili slobodni od svojih radnih obaveza.Nastojat ćemo i iduće godine organizovati ovako povoljnih dana za trgovinu uz značajniji popust, jer je to jedan od načina da nagradimo kupce s kojima odavno sarađujemo”, rekao nam je direktor Zoletić.

U svim odjeljenjima Prodajnog centra ZH-ZOLA imali smo priliku vidjeti značajne posjete građana i svu su mogli naći ono što im je najpotrebnije, tako da su pred nastupajuću Novu godinu unijeli nešto novo u svoj dom!/Š.G./