Aktivisti i kandidati OO BOSS Živinice zadovojni su dosadašnjim aktivnostima svoje predizborne kampanje. I danas su organizovali informativni pult u centru grada, gdje su prolaznike u otvorenim razgovorima upoznali sa svojim programskim zadacima.

“Imali smo raznovrsne i sadržajne aktivnosti tokom predizborne kampanje, koja je za naš TK krenula iz Živinica. Organizujemo skupove, tribine, TV debate, informativne pultove kao danas, gdje smo sugrađanima dijelili propagandni materijal i upoznali ih sa našim programskim ciljevima i zadacima. Takođe, nisu izostale ni humanitarne aktivnosti, te podjela slatkiša i igračaka za djecu. Imamo velikui podršku građana i u potpunosti smo zadovoljni”, kaže nam predsjednik BOSS Živinice i nosilac liste za OV Kerim Durić.

Rahman Džekić je takođe na listi kandidata za OV i portparol ove političke partije:

“Lista BOSS je po mnogima jedna od najboljeih i svih 36 kanidata naše političke partije krasi stručnost i upornost, koja će napraviti poboljšanje stanja u našoj lokalnoj zajednici. Čast nam je da je na čelu BOSS BiH Mirnes Ajanović i da je predsjednik OO BOSS Živinice istaknuti poduzetnik i veliki, dokazani dugogodišnji humanista Kerim Durić, koji je pomogao mnoge ljude kada im je to bilo najpotrebnije”, kaže Džekić.

Za sutra, 24.septembra, u 18 sati BOSS je najavio predizborni skup u velikoj sali BKC Živinice, gdje će se građanima predstaviti kandidati za OV Živinice, a prisutnima će se obratiti Mirnes Ajanović, Kerim Durić, te Hariz Redžiž, šef Izbornog štaba BOSS, kao i drugi kandidati za OV Živinice.

Održavanju promotivnog skupa u BKC prethodiće kolona BOSS-a, sa članstvom i simpatizerima, koja će se kretati od Gradske tržnice u 17,15 sati do Bosankog kulturnog centra. /Š.G./

Vaš komentar na članak: