GO SDP:Saopštenje za javnost

Ovih dana su na meti svi oni koji ne podržavaju SDA-ovog kandidata za gradonačelnika Samira Kamenjakovića, a posebno protukandidati.

Da se strah već uvukao u kosti govori činjenica sve veće i jače propagande u korist aktuelnog gradonačelnika, iza kojih stoje dobro i skupo plaćeni portali i stranice, uz danonoćan rad nekolicine malih ljudi velikih usta i apetita, te u svakom životnom segmentu ojađenih i propalih plaćenika bez identiteta.

Iz navedenog je evidentno da iza svega ne stoji samo fotelja i plata za tu funkciju, već da su razlozi puno dublje prirode.

Širenjem mržnje i promoviranjem najgoreg oblika fašizma i isticanjem najvećeg svjetskog zločinca Adolfa Hitlera, govori da od njegovih kreatora ništa bolje ne možemo ni očekivati.

Ne zaboravite da je demokratska volja građana 15.novembra jedno a obmana javnosti, čak i nanajsuroviji način nešto drugo.Pripazite da vaš šahovski potez ne bude i vlastiti izborni mat.

Molimo građane da ne nasjedaju na ovakve incidente koji nisu viđeni u novijoj istoriji Balkana.Vrijeme će pokazati čime je motivirana bila ovakva prljava borba i grabež za vlašću u gradu sa 11.000 nezaposlenih.

Građani na prvo mjesto, a Hitler na zadnje./Predsjednica GO SDP Živinice Amila Hodžić/