Jasmina Memišević:Poštenje,rad i znanje su njena vodilja

Jasmina Memišević,rođena 18.12.1986.godine u Tuzli, kandidat je za Gradsko vijeće Živinice, ispred stranke Narod i pravda, pod rednim brojem 2.

Nakon završenog srednjeg obrzovanja u JU Gimnazija Živinice, kao izuzetno odlična učenica, upisuje Farmaceutski fakultet u Tuzli, uspješno ga završava i stiče zvanje magistra farmacije.Radno iskustvo stekla je u apoteci kao voditelj i kooridnator AKAZ-a.Pošto je oduvijek imala želju da radi kao prosvjetni radnik školovanje nastavlja u tom smjeru i dodatno se obrazuje, te dobija zvanje profesora farmaceutske skupine predmeta.

Kada je stekla zvanje profesora dodatno upisuje doktorski studij.Potiče iz sportske porodice, kćerka je uglednog sportiste Midhata Memiševića.Porodica kao takva je apolitična, ali se Jasmina odvažila da se kandiduje i doprinese, i unese novitete u našoj zajednici.

Fer play, poštenje, rad i znanje su njena vodilja i kao takva je odrastala i naučila od svojih roditelja.

Smatra da svojim angažmanom u politici može promijeniti i raditi za bolje sutra svih građana Živinica.Nemojte biti oni što ĆUTE i TRPE– moto je Jasmine koja poziva sve građane na glasanje i podržava sve kvalitetne, obrazovane i dobre ljude.