Liberari Živinica organizovali su sadržajne aktivnosti u predizbornoj kampanji. Nastoje što više učiniti dobrih djela i predstaviti se građanima u najboljem svjetlu. Organizovali su info-pult u gradu i kandidatkinja ove političke partije za OV Živinice Alma Konjević je razgovaral sa građanim i predsatvila političku platformu stranke.

I kandidat za Ov Denis Delić, predsjednik Izbornog štaba, nam je rekao da je LDS Živinica spremna uključiti se u realizaciju mnogih projekata i pomoći da se prevaziđe teško stanje u društveno-političkoj zajednici. Potrebno je istaći humanitarne aktivnosti LDS, čiji su aktivisti posjetili Centar Vrati mi osmjeh i djeci sa posebnim potrebama donirali pakete. Ovu aktivnost predvodila je predsjednica Frakcije žena OO LDS Živinice Amira Halilović.

Predsjednik LDS Živinice i nosilac liste kandidata za Općinsko vijeće Zahid Mušić zadovoljan je aktivnostima koje se vode u predizbornoj kampanji:

“Svi se zalažu da postignemo što bolji rezultat. Naša ekipa je sastavljena od mladih i stručnih kandidata koji su spremni peuzeti odgovornost, što najbolje pokazujemo u predizbornoj kampanji. U narednu subotu, 10.septembra, održat ćemo press konferenciju u 17 sati i predsatvit ćemo sve naše kandidate za lokalne izbore. Naš slogan je SLOBODA-ODGOVORNOST-DOSTOJANSTVO i HRABROST, jer u Živinicama biti liberar znači imati hrabrosti pa se tako predstavljati”./Š.G./

Vaš komentar na članak: