OO SBiH Živinice: Podrška kandidaturi Amera Jerlagića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

 

Predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić kandidat je za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na narednim općim oktobarskim izborima.

Ova kandidatura je rezultat širokih konsultacija unutar Stranke i dokaz je ozbiljne opredjeljenosti i sveobuhvatnih priprema Stranke za Bosnu i Hercegovinu za naredne izbore.Glavni odbor Stranke za BiH potvrdio je kandidaturu Amera Jerlagića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Predsjednik OO SBiH Živinice i poslanik u SKupštini TK Asmir Hasić podržao je prijedlog Glavnog odbora ove političke partije i kaže:

“OO SBiH Živinice daje punu podršku kandidaturi Amera Jerlagića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Smatramo da je on čovjek koji najbolje može predstavljati sve građanae Bosne i Hercegovine i mislimo da će imati veliku podršku birača, bez obzira na stranačku pripadnost”, rekao je Hasić.

Stranka za BiH nedavno je obilježila 22 godine osnivanja i uspješnog rada. Na narednim općim oktobraskim izborima očekuju podršku građana za razne nivoe vlasti, kao i izbor Amera Jerlagića za člana Predsjedništva BiH./Š.G./