OO SDP Živinice: Održana press konferencija

Na današnjoj press konferenciji OO SDP Živinice predstavljeni su kandidati ove političke partije za predstojeće izbore. Meliha Podgorčević je otvorila press i pročitala imena kandidate OO SDP Živinice, koji se nalaze na listama raznih nivoa vlasti, sa kraćom biografijom.

Na listi za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine iz OO SDP Živinice su mr.Hasan Muratović, nosilac liste i Mehmed Rakovac.

Na listi za Skupštinu Tuzlanskog kantona nalaze se Amila Hodžić, Nusret Mamić, Mersiha Azapagić i Hasan Halilčević.

U svom obraćanju nositelj liste za Parlament Federacije BiH mr.Hasan Muratović je istakao da su kandidati ove političke partije kombinacija mladih i ambicioznih kadrova, kao i onih iskusnijih koji su u dosadašnjem radu i aktivnostima postizali velike rezultate.

Svoj optimizam nisu krili ni ostali članovi OO SDP Živinice, koji se nalaze na listama za pomenute nivoe vlasti. Nusret Mamić je rekao da će, ukoliko bude izabran, svoj novac od paušala uložiti u izgradnju vodovoda za MZ Đurđevik:

“Kandidat sam za SKupštinu Tuzlanskog kantona i naglašavam da se odričem paušala u korist izgradnje vodovoda u Đurđeviku, gdje ima oko 10 hiljada stanovnika, a godinama nemaju kvalitetno rješenje vodosnabdijevanja”.

Tokom pedizbrne kampanje OO SDP Živinice imat će više skupova, tribina i prezentacija svojih kandidata, kako bi građani bili kvalitetno informisani o kadrova koji se nalaze na listama Parlamenta Federacije BiH i Skupštine TK./Š.G./