Izborni štab Saliha Durića, nezavisnog kandidata za načelnika općine Živinice, danas je organizovao press konferenciju, na kojoj je posana poruka biračima. Prisutnim novinarima obratio se gospodin Salih Durić slijedećim riječima:

“Koristim ovu priliku da se zahvalim građanima na podršci i velikim odzivom na javne tribine i skupove u mjesnim zajednicama naše općine i na centralnom promotivnom skupu u Bosanskom kulturnom centru Živinice. Takođe se zahvaljujem Izbornom štabu koji je cijelo vrijeme bio uz mene i dali su svoj maksimum kampanji, onako volonterski bez ikakvog uslovaljavanja.

Tokom kampanje obećao sam građanima da ću kao načelnik općine Živinice učitini sve da napravimo jednu dobru i prosperitetnu lokalnu zajednicu, poželjnu za život svih njenih građana. Nikada nisam lagao i sve što sam obećao to ću i uraditi.

Pozivam sve naše građana sa pravom glasa da u nedjelju, 22.februara, izađu na biračka mjesta i glasaju za onog kandiata za kojeg smatraju da će najviše učiniti za naš grad, našu općinu Živinice, a ja mislim da imaju dovoljno argumenata da glasaju za mene”./Š.G./

Vaš komentar na članak: