Danas je u prostorijama OO SDP Živinice organizovana press konferencija povodom sutrašnjeg održavanja centralnog predizbornog skupa. Na presici su govorili predsjednica OO SDP Živinice Amila Hodžić i kandidat za načelnika općine Živinice dr.Samir Kamenjaković.

Centralni predizborni skup OO SDP Živinice organizuje u četvrtak, 29.septembra, u Gradskoj dvorani Živinice sa početkom u 19,30 sati. O detaljima ovog skupa govorila je predsjednica OO SDP Živinice Amila Hodžić:

“Centralnom skupu će prethoditi šetnja ulicama grada kandidata OV i načelnika, te članova i simpatizera koji će nam se pridružiti. Šetnja kreće u 18,30 sati od Druge osnovne škole do Gradske dvorane, uz pratnju Duvačkog orkestra Konjuh. Centralni predizborni skup će biti prilika da se sumiraju rezultati kompletne kampanje SDP BiH Živinice za lokalne izbore 2016.godine u našoj općini. Doktor Samir Kamenjakvić je jedini kandidat za načelnika općine Živinice koji je pripremio i glasačima ponudio Program rada načelnika općine Živinice za mandatni period, koji će biti dijeljen građanima tokom sutrašnjeg dana na našem info-pultu, ali i za vrijeme centralnog promotivnog skupa”, rekla je Amila Hodžić.

Na centralnom predizbornom skupu građanima u Gradskoj dvorani će se obratiti Denis Bećirović i Miro Lazović, podpredsjednici SDP BiH, Enver Bijedić-predsjednik SDP TK, te kandidati za OV Živinice i kandidat za načelnika općine Živinice dr.Samir Kamenjaković. U muzičkom programu gostovaće estradna umjetnica Selama Bajrami.

“Program načelnika općine Živinice za mandatni period kojeg sam pipremio i koji je štampan u prigodnom povezu imaće priliku pročitati svi građani. Ono što želim ovom prilikom reći jeste da Program obuhvata sve pore života i rada naše lokalne zajednice, gdje imam rješenja za privredu, mlade, penzionere, žene, dijasporu, sportski život i kulturu, kao i ostala bitna pitanja za život građana. pozivam sve člnove i simpatizere SDP BiH da prisustvuju centralnom predizbornom skupu i podrže naše kandidate, za brži razvoj naše općine Živinice i bolji život svih nas”, rekao je Kamenjaković./Š.G./

Vaš komentar na članak: