Danas je općinski odbor SDA Živinice održao svoju svečanu godišnju sjednicu Općinskog odbora u Živinicama.Sjednici su prisustvovali članovi, aktivisti i osnivači stranke SDA na tom području, aktuelni vijećnici u općinskom vijeću i poslanici i kadrovi SDA ovog Općinskog odbora sa viših nivoa u vlasti.

„Ovo je prilika da u svečanoj atmosferi rezimiramo rezultate rada ovog Općinskog odbora u 2017. godini, prije svega u Općinskom vijeću Živinice u kome smo formirali stabilnu općinsku većinu, te predvodili razvoj i realizaciju svih infrastrukturnih projekata na našoj općini, koji imaju cilj stvaranje boljih uslova života. Također, moramo istaći da su profesionalan rad i predanost koja je donijela rezutate karakteristika svih naših kadrova sa viših nivoa vlasi“, istakao je predsjednik OO SDA Živinice prof.dr. Denijal Tulumović.

Nastavak izgradnje lokalne zajednice, očuvanje Bosne i Hercegovine i njenog evropskog puta, kao i puna podrška predsjedniku SDA BiH i bošnjačkom članu Predsjedništva Bakiru Izetbegoviću u njegovom državničkom djelovanju su neki od zaključaka ove sjednice./Press služba/

Vaš komentar na članak: