Ovih dana političke partije održavaju svoje promotivne skupove uoči predstojećih lokalnih izbora 2.oktobra. Osim javnih tribina, press konferencija i javnih skupova popularna je i ulična promocija, gdje je i danas bilo nekoliko štandova raznih partija.

“Na štandu SDP-a kraj PTT nekoliko kandidata dijelilo je promotivni materijal, a pošto je danas pazarni dan imali su mnogo posjete radoznalih sugrađana:

“Danas smo razgovarali sa građanima, većinom nam daju podršku, postavljali su nam razna pitanja i bilo je veoma zanimljivo. Osim razogovra dijelili smo promotivni materijal, kao što su prospekti sa listom kanidata za OV i načelnika općine Živinice, zatim smo dijelili olovke i upaljače, nek im se nađe pri ruci”, kaže nam kandidat OO SDP Živinice za člana Općinskog vijeća Edin Salkanović.

Za štandom u Živinicama vidjeli smo i ostale aktiviste i kandiate SDP-a, među njima i kandidata za načelnika dr. Samir Kamenjaković. Njemu je podršku dao i doskorašnji dugogodišnji načelnik općine Živinice i trenutni SDP-ov zastupnik u Federalnom parlamentu Hasan Muratović.

“Nadam se da će 2. oktobra pozicija načelnika općine Živinice ponovo pripasti SDP-u i svim građanima Živinica”, rekao je mr.Hasan Muratović./Š.G./

Vaš komentar na članak: