Danas je OO SDP Živinice organizovao promotivni štand u centru grada, gdje su građanima dijeljeni promotivni materijali ove političke partije, čiji su kandidati za sve nivoe vlasti bili na raspolaganju građanima za njihova pitanja i razgovore.

Kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona Zarfija Hadžić se tim povodom obratila medijima:

“Odlučili smo se za podjelu promotivnog materijala i razgovore sa građanima baš danas, zato što je pazarni dan u Živinicama i što je najviše ljudi na ulici, tako da možemo uspostaviti kontakt i razgovarati o svemu što ih interesuje. Naša je želja da što više građana izađe na izbore, a ovo je bila idealna prilika da se vidi šta nudimo u naredne četiri godine. Mi smo ušli u izbornu utakmicu sa željom da pobijedimo i računamo na podršku građana, jer je naša politička partija u proteklom mandatu postigla značajne rezultate u svim sferama društvenog života. Još jednom pozivam građane da daju glas SDP-u i to je glas za sve nas, za našu djecu i Bosnu i Hercegovinu”, kazala je direktorica OŠ Dubrave i kandidat za Skupštinu TK Zarfija Hadžić.

Amila Hodžić je takođe kandidat za Skupštinu TK i nakon današnjeg uspješnog predsatvljanja kaže:

“Zadovoljni smo dosadašnjom predizbornom kampanjom i svugje gdje smo bili građani su zadovoljni i podržavaju nas, jer naš program nudi mnogo kvalitetnih rješenja za bolji život svih nas. Vjerujem da će građani podržati naša djela i djela naših kandidata. Na listama su dobri, kvalitetni i odlučni kadrovi koji znaju šta hoće, a to će građani znati prepoznati 12.oktobra”.

 

Danas je u gradu mnogo toga u znaku SDP, jer je povećan broj postera sa kandidatima za sve nivoe vlasti, a mngoo je promotivnog materijala podijeljeno na štandu, tako da su građani mogli vidjeti šta ova politička partija hoće i može uraditi u narednom mandatnom periodu, ako dobije povjerenje birača./Š.G./

Vaš komentar na članak: