SUND BiH: Lista kandidata za Općinsko vijeće Živinice od 36 članova

Stranka udruženih nezavisnih demokrata Bosne i Hercegovine-SUND BiH Živinice u proteklom periodu je vodila značajne aktivnosti, kao i pripreme za lokalne izbore u oktobru ove godine. Tako je večeras održana sjednica Predsjedništva, Centralnog odbora i kandidata za općinsko vijeće ove političke partije.

Predsjednik SUND BiH Živinice Hamdija Numanović je istakao značaj i ulogu ove političke partije, koja je ponudila listu veoma kvalitetnih kandidata, koje će građani prepoznati i dati im svoj glas na predstojećim lokalnim izborima:

“Naša lista kandidata za predstojeće lokalne izbore broji 36 članova SUND BiH Živinice. Radi se o veoma kvalitetnim kadrovima, obrazovanim, poštenim i stručnim ljudima, gdje imamo značajan broj mladih i članova ženske populacije. Dogovorili smo se o aktivnostima koje ćemo voditi u narednom periodu, sve do 2.septembra, kada zvanično počinje predizborna kampanja u BiH”, rekao je Numanović.

Šef izbornog štaba SUND BiH Živinice dr.Hajrudin Kozarević je izjavio da su u stranci svi mobilni i da će nastojati ostvariti što bolji rezultat:

“Svi nastojimo dati svoj doprinos, kako bi postigli što bolje rezultate na lokalnim izborima. Svi koji smo na listi dosljedno provodimo plan rada koji smo usvojili, tako da postoji velika želja da se predstavimo građanim u najboljem izdanju. Pripremamo promotivni materijal, koji će biti na vrijeme urađen, pa će i to doprinijeti da svoje kandidate predstavimo i da građani znaju za koga treba glasati”.

Za zamjenike predsjednika Izbornog štaba SUND BiH Živincie izabrani su Nedim Mahmutović, Elvis Brčaninović, Muhamed Đulović,  Senaid Bičić i Nusret Zahirović./Š.G./