trgovka

Preduzeće za promet, inženjering i usluge GTV- Boden doo Živinice postiže zapažene rezultate, pa je od 3.maja otvorilo specijalizirani maloprodajni obejkat podnih obloga svih vrsta. Riječ je o trgovinskoj radnji koja se nalazi u Dubravskoj ulici-stotinjak metara od raskrsnice Kulići. Direktor firme GTV-Boden Šemsudin Dahić ističe široku lepezu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama i uslovima kupovine:

“Firma GTV-Boden postoji tri godine, a osnovna djelatnost je ugradnja podnih obloga svih vrsta. Od 3.maja smo naše ponude približili kupcima tako što smo na povoljnoj lokaciji kod raskrsnice Kulići otvorili specijaliziranu trgovinu za prodaju svih vrsta laminata, parketa i PVC podovima, odnosno linoleumom. Cijene laminata kreću već od 7,90 KM po kvadratnom metru, linoleum i tepisoni od 6 KM itd.”, kaže Dahić.

Trgovinska radnja GTV-Boden otvorena je svakim radnim danom od 8 do 17 sati.Više informacija može se dobiti na tel/fax: 035 773-001, GSM: 061 779-546, ili e-mail: gtv.boden@bih.net.ba/Š.G./