Danas je u Poljicu Priluk bio domaćin ekipi Odžaka, koju je pobijedio visokim rezultatom 5:1. Prilučani su u svim elementima fudbalske igre bili bolji i zasluženo su slavili pobjedu sa visokim rezultatom.Gosti su prvi došli u vođstvo, ali je to bilo sve sve što su postigli. Golove za Priluk postigli su Muminhodžić 2, Almir Mešanović 2 i Kitić 1.

U ostalim susretima današnjeg programa Druge lige F BiH-Sjever postignuti su slijedeći  rezultati: Mladost Puračić-Radnik Lipnica 2:0 i Dizdaruša-Mladost Malešić 1:1.

Priluk je trenutno 3.mjesto sa 26 bodova, koliko ima i Mladost iz Malešića na 2.mjestu tabele. Priluk bi jedino mogao na 3.mjestu ugroziti NK Prokosovići, ukoliko sutra u Bukinju pobijede Rudara!

Slaven je na gostovanju u Dubokom Potoku izgubio od Ingrama rezultatom 1:0.

Rukomet

U okviru prvenstva Prve lige FBiH, ŽRK Živinice je u Gradskoj dvorani bio domaćin ekipi Viteza i ovaj meč završen je nerješeno 23:23. Gošće su u ovu utakmicu ušle kao favoriti i tokom gotovo svih 60 minuta imale su veliku prednost, koja je u drugom dijelu susreta dostizala i do 6 golova viška u njihovu korist, ali su domaće uspjele do kraja utakmice “isčupati” jedan bod i odigrati nerješeno 23:23.

Vaš komentar na članak: